Wedstrijden

Uitslagen     Niveau

Bij Lone Star Western Stable organiseren wij regelmatig wedstrijden. Omdat western rijden veel verschillende disciplines kent, is iedere wedstrijd weer anders.

 

In de lessen besteden we aandacht aan deze verschillende disciplines. In de aanloop naar de wedstrijd focussen we in alle lessen op het onderdeel wat centraal zal staan. Zo is iedereen goed voorbereid op de wedstrijd. Alle leden kunnen zich inschrijven. Het maakt dus niet uit of je net bent begonnen met paardrijden, of al ver gevorderd bent. Wij delen iedereen in op het juiste niveau.

 

Als je voor het eerst een wedstrijd gaat starten bij Lone Star Western Stable, delen we je in op niveau W1. De categorieën gaan wél op leeftijd, dus je start W1 Jeugd of W1 volwassen. Zit je net bij ons op les en rijd je bij de puppy's? Dan start je gewoon op het niveau 'Puppy'.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen vooral heel veel plezier beleefd op onze wedstrijd dagen. Wij organiseren deze dagen niet alleen om iedereen een kans te geven om te groeien en meer te leren, maar ook om iedereen bij elkaar te brengen voor een gezellige dag.

Op onze wedstrijddagen is er dan ook altijd een bar met hapjes en drankjes, gezellige muziek, tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te kletsen en soms hebben we zelfs achteraf nog een gezellige loterij!

 

Als wij een wedstrijd organiseren wordt dit altijd aangekondigd via social media en in de mail. Via de webshop kun jij je aanmelden. Vergeet bij inschrijving niet je leeftijd, niveau en 2 voorkeurspaarden in te vullen.

 

Veel plezier!

 

 


Let op!  Wil je een geboekte les afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Bij een te late afmelding worden de volledige kosten in rekening gebracht.

 Contact

Gnephoek 42

2401 LP

Alphen aan den Rijn

The Netherlands

0641918285