Kinderfeestjes

Wij bieden twee soorten kinderfeestjes aan:

  

Cowboyfeest
De cowboys en/of cowgirls worden ontvangen in de saloon, waar we de cadeautjes gaan uitpakken met een zakje chips en limonade. Daarna kunnen de kinderen de pony's borstelen en knuffelen. De kinderen worden verdeeld in twee groepen. De ene groep gaat paardrijden en de andere kan toekijken of een spelletje doen. Halverwege wisselen de groepen om. Na het afscheid nemen van je pony is het mogelijk om het feest af te sluiten met pannenkoeken en wat te drinken, dit is optioneel, zie hiervoor de prijslijst.  
 

Circusfeest
De kinderen worden ontvangen in de saloon, waar we de cadeautjes gaan uitpakken met een zakje chips en limonade. Dan is het tijd voor het circuspaard. Op de rug van het circuspaard kunnen de kinderen allerlei kunstjes doen. Na het afscheid nemen van het circuspaard is het mogelijk om het feest af te sluiten met pannenkoeken en wat te drinken, dit is optioneel, zie hiervoor de prijslijst.   

 
De partijtjes duren twee tot tweeënhalf uur en de actuele prijs kan je vinden onder het kopje prijslijst. 


  


Let op!  Wil je een geboekte les afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Bij een te late afmelding worden de volledige kosten in rekening gebracht.

 Contact

Gnephoek 42

2401 LP

Alphen aan den Rijn

The Netherlands

0641918285