Privelessen

Om welke reden ook, een privéles is wel eens fijn. 

Bij ons op de manege kan je een privéles volgen op een manege- of eigen paard op verschillende niveaus.

 

Tijdens een privéles is er tijd om dieper in te gaan op specifieke vraagstukken. Door middel van de 1 op 1 begeleiding kun je werken aan persoonlijke doelen bijv. verder komen in de western sport of angst overwinnen, zit les of nog een keer trainen voor een wedstrijd.

 

Als je net begint met paardrijden of nog twijfelt of een groepsles iets voor jou is (of weet dat dit niet het geval is ;)), kun je er ook voor kiezen om op meer structurele basis bij ons privélessen te boeken. Wij vinden de omgang met het paard minstens zo belangrijk als het rijden er op. Daarom raden wij aan om, zeker in het begin, te starten met privélessen van 45 minuten. Zo heb je alle tijd om onder begeleiding van jouw instructeur de grondbeginselen van het paardrijden goed te leren. Onze paarden krijgen zo veel mogelijk vrijheid en staan daarom veelal buiten. Je paard ophalen, de wandeling naar stal, het borstelen en opzadelen zal dus, tot het moment dat je dit zelfstandig kunt, ook een belangrijk onderdeel zijn van je les.

 

De dagen en tijden van een privé les zijn in overleg.

 

 

 

Veiligheid en kwaliteit

Omdat wij veiligheid erg belangrijk vinden worden wij gecontroleerd door de Stichting Veilig Paardrijden en zijn wij in bezit van het veiligheidscertificaat.


Let op!  Wil je een geboekte les afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Bij een te late afmelding worden de volledige kosten in rekening gebracht.

 Contact

Gnephoek 42

2401 LP

Alphen aan den Rijn

The Netherlands

0641918285