Arrangementen

Kinderpartijtjes

Wij hebben 2 soorten partijtjes:

 

Paardrijden als een Cowboy
De cowboys worden ontvangen in de saloon, waar we de cadeautjes gaan uitpakken met een zakje chips en limonade, dan is het tijd voor de paarden!! De paarden worden vervolgens van stal gehaald en de kinderen krijgen de kans om ze heerlijk te poetsen en te knuffelen. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de kinderen over twee groepen verdeeld, de eerste groep gaat paardrijden, de tweede groep loopt dan met de paarden mee, gaan toekijken of een spelletje spelen, halverwege wisselen we de groepen om.  Als je van al dit paardrijden honger hebt gekregen kan je in de saloon deze honger stillen met een pannenkoek en limonade waarna we afsluiten met iets lekkers.
 
De pannenkoeken en limonade zijn optioneel zie prijslijst.
 
Paardrijden als een echte circus Cowboy
De cowboys worden ontvangen in de saloon, waar we de cadeautjes gaan uit pakken met een zakje chips en limonade, dan is het tijd voor het paard, het cowboy circus paard!! Op dit paard gaan we allerlei kunstjes doen, het paard wordt vastgehouden aan een lange lijn en er loopt altijd iemand naast je, kortom reden genoeg om een circuspartijtje te komen vieren.  Als je van al deze kunstjes honger hebt gekregen kun je in de saloon deze honger stillen met een pannenkoek en limonade., waarna we afsluiten met iets lekkers.
 
De pannenkoeken en limonade zijn optioneel zie prijslijst


Western arrangement
Speciaal voor volwassenen bieden wij nu een kennismakingsarrangement aan.
  
Uitstekend geschikt wanneer u eens met een aantal vrienden of vriendinnen wilt kennismaken met het western rijden, gewoon voor de lol of voor de afwisseling, er zijn redenen genoeg om dit eens bij ons te proberen!

Dit unieke arrangement is inclusief:
 
* instructie en begeleiding bij poetsen en zadelen
* gezamenlijke groepsles van circa één uur
* paarden afzadelen
* een drankje
 
Uiteraard kan na afloop (tegen meerprijs) in overleg nog wat lekkers gedronken worden, al dan niet met snacks, in onze gezellige saloon.
 
Mogelijk voor groepen van vier tot acht volwassenen
Tijdsduur: circa twee uur
Prijs: zie prijslijst
 

Contact

Gnephoek 42

2401 LP Alphen aan den Rijn

The Netherlands